• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon

© 2017 by MedMake

FORMACIÓ

Curs d'Impressió 3D en Medicina

La impressió 3D es troba en un punt d'inflexió, a punt de convertir-se en una tendència generalitzada. Però quin impacte tindrà aquesta revolució en l'àmbit sanitari? 

En la primera part d'aquest curs aprendràs a segmentar escàners mèdics (CT i MRI) de pacients reals i a convertir-los en models 3D. En la segona part, t'introduiràs en món de la impressió 3D i en les seves aplicacions en el camp sanitari. Quan hagis finalitzat, sabràs passar d'una imatge mèdica a una impressió 3D física! 

Big Data Analytics & Machine Learning

El nostre sistema sanitari s’enfronta avui a grans reptes. Per sort, l’anàlisi de dades a gran escala dóna solucions a problemes fins ara irresolubles. Però saps exactament què volen dir els termes “Data Mining”, “Machine Learning” o “Big Data”?

En aquest curs aniràs més enllà de l’estadística tradicional per conèixer les últimes tendències en anàlisi de dades amb exemples de projectes reals en l’àmbit sanitari.

Digitalització: Desenvolupament de Webs i d'Aplicacions mòbils

Mobile Heath Technologies és un terme cada vegada més freqüent en les notícies, com també la presència d'apps mèdiques en els dispositius mòbils que monitoritzen la nostra condició física.

 

Però t'has plantejat mai la possibilitat de desenvolupar-ne una? T'agradaria conèixer les tècniques bàsiques per assolir el primer prototip? Necessites una plataforma Web per recollir les dades on Cloud? En aquest curs hi aprendràs tot això i molt més! 

Tallers Socials 

A MedMake col·laborem en un gran nombre d'iniciatives solidàries i busquem voluntaris per ajudar-nos a multiplicar el nostre impacte social.

Si voldries dinamitzar un taller de construcció de pròtesis 3D a mida en la teva institució o centre educatiu per col·laborar en iniciatives com E-nabling the Future o reptes com The Hand Challenge, estarem encantats d'ajudar-te. 

 

Per aquest motiu, els tallers socials són 100% solidaris. El 50% dels ingressos es destinen a despeses de material, comunicació, enviament, etc. El 50% restant s'inverteix en campanyes de Crowdfunding solidari de elmeugradesorra.org. 

Necessites més informació?

T'interessaria fer algun dels nostres cursos? Necessites assessorament en el sector biotecnològic o biomèdic? Voldries organitzar algun taller social? Contacta'ns!

1/4

1/5